KONTAKT PODJETJA FERAL

FERAL-Alen-Ferš

Kontaktni obrazec

Pošljite povpraševanje ali pišite na info@prezracevanje-feral.si

To polje je obvezno
To polje je obvezno
To polje je obvezno
To polje je obvezno

Kontakt podjetja FERAL je namenjen komunikaciji za čim boljšo storitev. Potrudili se bomo da bomo na Vaše povpraševanje odgovorili kar se le da hitro. V kontaktni obrazec vpišite vaše podatke. V polje “Vaše sporočilo” nam predstavite vaše želje in skupaj bomo našli rešitev za prezračevanje vašega doma ali poslovnega prostora.

Vsaka stanovanjska enota ima svoje posebnosti a za vsako težavo ali idejo obstaja rešitev. Na težavo ne smemo gledati, kot nekaj česar ne moremo opraviti ampak kot na izziv, ki ga bomo izvedli, po takšni ali drugačni poti.

V kolikor potrebujete hiter nasvet v zvezi prezračevanja ali preprosto samo kakšno informacijo v zvezi opravljanja našega dela nas kontaktirajte. Med delovnikom nas lahko tudi pokličete na kontaktno številko 031 721 920. Prav tako nas lahko preprosto pokličete v primeru kakršnihkoli drugih težav z delovanjem ali če imate okvaro. Veseli bomo vašega klica.

Odnos med stranko in našim podjetjem nam veliko pomeni saj le tako lahko gradimo uspešno podjetje še vrsto let. Zadovoljne stranke so naše največje zadovoljstvo. Cenili bomo, če boste podali mnenje o zadovoljstvu v zvezi opravljanja našega dela in celostne storitve. Prav tako, bomo cenili grajo, saj se lahko le na tak način še izboljšamo.