KLIMATSKE NAPRAVE

klimatske naprave 3

Klimatske naprave bodo v vašem domu poskrbele za prijetno bivanje. Poleti vas bodo hladile, v prehodnih obdobjih in pozimi pa ogrevale.

Pri nas poskrbimo za DOBAVO in MONTAŽO klimatske naprave.

Stenske klimatske naprave so najbolj pogosta izbira klimatskih naprav, saj omogočajo najbolj univerzalno uporabo. Vse sodobne klime uporabljajo invertersko tehnologijo v split izvedbi. To pomeni, da je na zunanji strani nameščena zunanja enota in znotraj notranja enota, nameščena na steni pod stropom. Enoti se povežeta s cevno instalacijo in električnim vodnikom. Prav tako se iz notranje enote navzven napravi kondenčni odvod, saj notanja enota v režimu hlajenja kondenzira.

TALNE KLIMATSKE NAPRAVE

talne-klimatske-naprave

Talne klimatske naprave uporabimo, kadar želimo z njimi predvsem ogrevati. Seveda pa opravljajo tudi funkcijo hlajenja. Za njih je potrebno predvideti prostor na steni pri tleh.

KANALSKE KLIMATSKE NAPRAVE

kanalske-klimatske-naprave

Kanalske klimatske naprave se uporabijo predvsem tam, kjer višina stropa ne dopušča namestitve stenske izvedbe ali kjer je želja po minimalističnem izgledu same hladilne naprave. Te naprave se nato obdelajo z željeno stensko oziroma stropno oblogo. V večini se uporabljajo v poslovnih prostorih in tam, kjer ne želimo, da je klimatska naprava vidna. Zmožne so dosegati zelo velike pretoke zraka, kar omogoča hlajenje tudi večjih prostorov. Z kanalskimi razvodi zraka je mogoče z eno napravo hladiti več prostorov. Izvedemo lahko vertikalni ali horizontalni izpih, odvisno od želja stranke.

KASETNE KLIMATSKE NAPRAVE

KASETNE KLIMATSKE NAPRAVE

Kasetne klimatske naprave se ponavadi vgrajuje v spuščene stropove poslovnih objektov tako imenovane armstrong stropove. Se skorajda zlijejo s stropom, tako da so skoraj neopazne. Ker imajo štiri stranski izpih zelo učinkovito opravljajo funkcijo hlajenja ali ogrevanja, brez poseganja v stene.

KONTAKTNI OBRAZEC