Podjetje FERALL PREZRAČEVANJE, Alen Ferš s.p.

FERALL prezračevanje, Alen Ferš s.p., s sedežem Draženci 48d, 2288 Hajdina se je specializiralo za vgradnjo centralnega in lokalnega prezračevanja z rekuperacijo. Smo mnenja, da le s postavitvijo ene dejavnosti v ospredje zagotovimo za stranke optimalno svetovanje in posledično temu pravilno izbiro vgrajenih naprav, glede na potrebe, ki bodo služile namenu še vrsto let. Vsekakor pa pri izvedbi investicije upoštevamo želje stranke in možne bodoče spremembe, ki bi lahko imele vpliv na samo delovanje prezračevanja. Te so lahko naknadna izvedba izolacijske fasade, povečanje ali zmanjšanje notranjih prostorov, zamenjava namena prostorov ipd.

Ker je primarna dejavnost podjetja FERALL vgradnja centralnega in lokalnega prezračevanja, bomo vgradnjo izvedli strokovno in ugodno.

Naše podjetje izvaja storitve na območju celotne Slovenije, prav tako pa tudi v sosednji Avstriji, Madžarski, Hrvaški in Italiji.  Pri delu uporabljamo namesnko profesionalno orodje in se redno udeležujemo usposabljanj na področju prezračevanja. Na tak način izpopolnjujemo svoje znanje, kar se odraža na kvalitetitni storitvi. 

Storitev ogleda

Zavedamo se, da je ogled objekta dobrodošel za investitorja, a hkrati predstavlja strošek za podjetje. Ogled je za stranko brezplačen, v kolikor se izvede investicija. V kolikor stranka želi ogled in se investicija kasneje ne izvaja, se ogled (ogled, svetovanje in priprava ponudbe) obračuna po ceni 48€ z ddv. Zraven se prišteje še strošek prevoza v višini 0,43€/km. V kolikor lahko s stranko uskladimo, da se ogled opravi v bližini izvajanja ali na poti na montažo je ta brezplačen, kljub temu, če se kasneje investicija ne izvaja. 

certifikat omisli.si

KONTAKTNI OBRAZEC

  Mnenja strank

  Imeli smo precej težav s povišano vlago zaradi starejše hiše. Z vgradnjo prezračevanja smo to težavo odpravili v celoti. Hvala podjetju FERALL za svetovanje, nabavo in montažo.
  rekuperacija
  Peter K.
  stranka iz Ormoža ⭐⭐⭐⭐⭐
  Bili smo že tako obupani, da nismo več vedeli kaj storiti. Najprej smo dvomili, da bo rekuperacija pomagala, a se je izkazalo, da je to bila ena boljših investicij v našem domu.
  rekuperacija
  Maja P.
  stranka iz Ljubljane ⭐⭐⭐⭐⭐
  Naše polkletno stanovanje je nujno potrebovalo prezračevanje z rekuperacijo. Izbrali smo podjetje FERALL, ki nam je poskrbelo za vgradnjo. Mi smo več kot zadovoljni.
  rekuperacija
  Maja S.
  stranka iz Celja ⭐⭐⭐⭐⭐